Утре без струја дел од Центар и неколку скопски села

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници: 

На ден 24.09.2021 година (петок):

  • од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Серска. (општина Центар)

  • од 09:30 до 13:30 часот, корисниците од с.Орман и с.Никиштани (општина Ѓорче Петров)

  • од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од  с. Рашче, с. Бојане, с. Копаница и дел од с. Кондово. (општина Сарај)