Уште два дена од Garage sale во Рамстор!

Остануваат уште само два дена од најголемиот шопинг настан кај нас, Garage Sale во Рамстор Мол.

Доколку до сега не сте успеале да дојдете во Рамстор Мол, само уште денес и утре ќе имате можност да ја искористите огромната и богата понуда на облека, накит, обувки, спортка опрема, аксесоари, книги, играчки, предмети за домаќинство,и други производи намалени до неверојатни – 70%.

Сѐ што ви треба за вас, за вашите најблиски и за вашиот дом можете да најдете во продавниците во трговскиот центар и тоа сега по неверојатни цени кои не се пропуштаат.

Затоа побрзајте и искористете ги големите попусти и чистката која се прави во Рамстор Мол до 17 август .