Улица Скоевска денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради дефект на шибер ф50мм на ул.Скоевска бр.39, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Скоевска од 10:00 часот до завршување со санацијата на дефектот.