Таткото што го тепаше сопственото бебе, денес ја доби заслужената казна од полицијата

Вознемирувачкото видео во кое таткото безмилосно го тепа своето бебе, се прошири на интернет со неверојатна брзина. Бебето е старо само неколку месеци, но без оглед на тоа било подложено на казна со ќотек, бидеќи не можело да оди само па со фрлање во воздух и со ќотек сакал да го научи…

На компилацијата од овие четири видеа е прикажана снимката каде што таткото го малтретира сопственото бебе, а на останатите три снимки се гледа како истиот проживува вистинска агонија, бидејќи надлежните органи решиле да му пресудат по брза постапка и на начин, идентичен на неговиот.