„Стопли срце“ со хуман повик до граѓаните- Велигденска трпеза за сите

Хуманираната организација „Столи срце “ ги поканува сите хумани граѓани од 23 до 25 април во Нано бар да донирааат храна за оние кои не можат да си ја созволат скромната трпеза за време на празниците. 

 

 

nike free run 5.0 online