Срушена автопералната која блокираше дел од булевар кон Лисиче

Градоначалникот на Скопје Петре Шилегов објави дека автопералната која блокираше дел од булевар е срушена и улицата ќе биде доизградена.

- После долги години нерешен проблем, заради брзоплетост во изградбата, конечно, денес се сруши пералната на 3-та Македонска бригада накај Лисиче. Набргу започнуваме со доизградба на улицата. Скопје повеќе нема да трпи импровизации како во минатото – изјави Петре Шилегов