Скопје на инстаграм: Избор на пет фотки од оваа седмица

Скопје и оваа седмица беше инспирација за инстаграмџиите да фоткаат и да постираат интересни фотографии. И оваа седмица ги избираме најинтересните фотки со хаштагот #skopjeinfo. Дневниот избор на фотки од Скопје може да го погледнете на нашиот инстаграм профил

Ова е изборот за оваа седмица: 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by adleS demhA (@world_by_adles) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴍᴀʀɪᴊᴀ - ʜᴇʟᴇɴᴀ (@petkogram) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Petrovski (@milannpetrovski) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Genaro Palma Digital Nomad (@genaropalma_) on

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skopjeinfo.mk (@skopjeinfo.mk) on