Си пораснал ако ги правиш овие 18 работи

1. Појадувате за време на појадок.
2. Во фризидерот имате повеке храна отколку пиво.
3. Вашите пријатели се венчаат и разведуваат наместо да почнуваат врски и раскинуваат.
4. Вашите најдобри пријатели се бројат на прсти.
5. Во 6 наутро станувате наместо да легнувате.
6. Од 130 дена за одмор, паднавте на само 14 дена.
7. Го гледате каналот за временска прогноза.
8. Фармерките и џемперот, повеќе не се сметаат дека сте се дотерале.
9. Постарите роднини немаат проблем да ви кажуваат вицови со секс.
10. Внимавате колку кафиња пиете, не сакате да ви го вознемират стомакот, да предизвикаат несоница и треперење.
11. На вашето куче му давате здрава храна.
12. Вечера и кино, повеќе не е почеток на состанокот. Тоа е цел состанок.
13. Бурек во 3 часот наутро, многу поверојатно ќе ви го вознемири стомакот отколку да го смири.
14. Одите во аптека по кафетин и аналгин, наместо по кондоми и тестови за бременост
15. Шише вино пиете неколку дена, пред спиење.
16. „Веќе не можам да пијам како порано“, го заменува „ Веќе нема да пијам толку многу“
17. 90% од времето што го минувате пред компјутер го трошите на вистинска работа.
18. Безуспешно го прочитавте целиов список само за да најдете еден знак кој нема да се однесува на вас.