Што ја прави жената среќна?

Иако не постои научен доказ што точно ја предизвикува среќата кај жените, постојат сознанија за тоа дека кога жените се среќни, светот станува подобар.  Токму затоа, за најубавиот месец во годината - Март, кога се слави женственоста, силата и убавината во целиот свет, Рамстор Мол открива сопствени истражувања и заклучоци според кои три работи ја прават жената среќна: љубов, чоколада и шопинг.  Од таа причина, на 6ти, 7ми и 8ми Март, трговскиот ќе стане центар на убавината и женственоста, поттикнувајќи го амбиентот со попусти за женски колекции, подароци наменети за сите купувачи со сметка на 1000 мкд, реализирана во трговскиот или маркетот.

Посетителите ќе уживаат и во ракотворбите на Занаетчиската комора, ќе вкусат чоколада и крекери и ќе искусат преубав 8-мо мартовски амбиент кој во центарот ги слави припадничките на поубавиот и поистрајниот пол.

Честит ден на жената, убавината, среќата и истрајноста!

nike air max 1 sale