Шилегов: Скопските пожарникари се во Кочани, пожарот во моментов е локализиран и под контрола

Скопските пожарникари се во Кочани, а пожарот моментално е локализиран и ставен под контрола, објави градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов на својот фејсбук-профил.

-Пожарникарите остануваат цела ноќ за да се спречи евентуално повторно ширење на пожарот, додава Шилегов.