Се ослободија дрвјата од асфалтот (фото)

По бурните реакции на социјалните мрежи за асфалтираните дрва низ Карпош, денеска беше исечен дел од асфалтот околу младите дрвја кај хотелот „Александар Палас“.

 

new nike air max 2019