Се бара исчезнато дете во Драчево

На социјалните мрежи кружи информација за исчезнато дете. Од профилот на Илијевска Анета, која се претставува како мајка на детето споделена е и фотографија и информација каде последен пат е видено детето. 

Според неа детенцето со име Михаил утрово заминало на училиште но не пристигнало тамо. Случајот е пријавен во полиција и се трага по детето.