РК Вардар започна со продажба на сезонски билети

Ракометниот клуб Вардар објави дека стартува со регуларна продажба на сезонски билети

-Сите што сакаат да купат сезонски билети за натпреварите на РК Вардар истото можат да го сторат од денеска до 9 септември, на билетарницата на СЦ „Јане Сандански“ и онлајн www.ticketplus.mk

Во продажба се пуштени и сезонските билети што не беа заменети за времетраењето на приоритетната замена, објави клубот на социјалните мрежи.