Несекојдневен натпис се појави во влезот на една зграда.

Гласен секусуален однос го натерало некого за да го напише ова, апелирајќи до соседите на ред и мир, без притоа да се открие идентитетот.

“Се замолуваат станарите да бидат тивки кога имаат сексуални односи” – вака пишува на натписот, додавајќи дека тоа не се случува прв пат, туку секоја вечер.

Овој натпис веќе се прошири низ социјалните мрежи, со секакви  коментари.