Прекинато водоснабдување во дел од Сопиште

Поради дефект без вода ќе бидат жителите од Сопиште.

„Ве известуваме дека на ден 18.09.2019 (среда), поради уличен дефект „ф-125мм“ на улица 3 бр.19 Сопиште со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од Сопиште. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од од 12:30 часот до завршување со активностите“, ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.