Предлог 5 места за убав бургер во Скопје

Во Скопје има многу угостителски објекти кои во своето мени нудат вкусен бургер, но само неколку може да се пофалат дека тоа го прават на вистински начин.

Ова се нашите предлог локации на вкусен бургер:

Black Pearl - Beer & Burger Bar

Kvart Cafe and Pub

Рок Кафана Рустикана 2.0

Барбакан Бистро

Фитнес Хаус

nike air max 1 sale