Пожар во бараки во Градскиот парк во Скопје

Како што пренесуваат од „Вечер“ горат бараките во близина на ресторанот Томче Софка.

Се работи за напуштени бараки. Пристигнуваат противпожарни екипи.

Повеќе официјални информации подоцна.