На  17.07.2018 година околу 15:30 часот во Полициската станица Чаир од страна на вработено лице од Домот “25-ти Мај“ било доставено писмено известување дека на 16.07.2018 година околу 16:00 часот од домот се одалечило 14 годишно лице.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.