ПОЦ креваат автомобили, а немаат ставено телефонски број за плаќање (ФОТО)

Јавното претпријатие ПОЦ, на таблата која ја имаат поставено во населабата Капиштец, немаат оставено телефонски број за плаќање на паркингот.

ПОЦ кои креваат автомобили, поради неплатен паркинг, на фотографијата од нивната табла, може да се види дека немаат оставено телефонски број, преку кој граѓаните ќе можат да го платат паркингот.

cheap nike air max 90