Сакам да се допишувам со девојка од странство, сакам се што прават младите: Музика, спорт, патување...плавуши и искрени девојки..јавете се 23-годишно црнокосо, момче од Скопје.

Во времето на СФРЈ момчиња и девојки преку мали огласи кои се објавувале во тогашните весници барале пријатели, дечковци и  девојки..