Овој викенд на „Супер Скопје“: Каролина, Ај Кју, Тамара, Нокаут и Игор

По успешните викенди „Супер Скопје“, следува уште еден одличен спој на музика и добра забава, информираат од Град Скопје.

Овој викенд, на први и втори септември на улицата „Македонија“ со богата програма. Акцентот е ставен на македонски изведувачи.

Петок 1 септември: 21:00 – 22:00ч. Дј Дела; 22:00 – 23:40ч. Ај Кју и 23:50: – 01:15 Каролина Гочева

Сабота 2 септември: 21:00 – 22:00ч. Дј; 22:00 – 23:40ч. Тамара Тодевска
23:50: – 01:30ч. Нокаут и специјалните гости Игор Џамбазов и Гуру Харе

Од изведувачите, публиката и присутните стигнуваат само пофални зборови за оваа идеја на Град Скопје.

nike air max 1 sale