Низ скопските улици се прошетаа светски познати глумци, политичари.. (фото)

Хитлер, полицајки, секси мачкици, ангели, ѓаволи...Низ скопските кафулиња и дискотеки вчеравечер се појавија многу светски познати глумци, пејачи, политичари... Ликови од анимирани филмови, олицетворение на познати случувања и слично.Хитлер, полицајки, секси мачкици, ангели, ѓаволи...


Целата галерија погледнете ја на  Телеграф.

air max 90 essential sale