Неколку скопски населби утре и в вторник ќе останат без струја

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа од ЕВН Македонија информираат дека без електрична енергија ќе останат следните корисници:

 понеделник: 

  • од 08:30 до 13:30 часот,   корисниците од Маџир Маало - дел од ул. Вардарска, дел од ул. Браќа Кошулчеви, дел од ул. Марија Бурсаќ и Кеј  13 Ноември, куќни броеви од бр. 99 до бр. 110. (Општина Центар)
  • од 08:30 до 14:00 часот,   корисниците од  ул. Наум Наумовски Борче - делот помеѓу ул. Орце Николов и ул. Илинденска и  ул. Орце Николов  бр. 95,  бр.97 и бр. 99.  (Општина Центар)

вторник: 

  • од 06:30 до 08:30 часот, корисниците од ул. 34, од првиот влез  се до бензинската пумпа на Макпетрол во нас.  Илинден. (Општина Илинден)
  • од 08:30 до 14:00 часот,   корисниците од  ул. Наум Наумовски Борче - делот помеѓу ул. Орце Николов и ул. Илинденска и  ул. Орце Николов  бр. 95,  бр.97 и бр. 99.  (Општина Центар)
  • од 09:00 до 12:30 часот, корисниците од објектите  кои се наоѓат покрај патот од с. Петровец кон с. Огњанци. (Општина Петровец )