Неделен хороскоп: 3 - 9 мај

Оваа недела ќе биде помирна од претходната, но носи посилни емоции за нас. 

Венера во Бик ја буди емотивната страна во нас, а тоа е дополнително изразено со Нептун во Риби.

Прочитајте што ви носи неделниот хороскоп.