Неделен хороскоп: 22-28 февруари

Пред нас е последната недела од февруари.

Започнува сезоната на Рибите, а полека се ослободуваме и од влијанието на ретроградниот Меркур. Време е за подобрување на односите со другите, поубава енергија, но и грижа кон себеси.

Прочитајте што ни носи хороскопот.