Неделен хороскоп: 18-26 мај

Оваа недела, ќе бидете подготвени за големи ризици, а за некои од знаците доаѓа до  емотивни моменти и длабоки чувства. Можеби ќе се чувствувате носталгично за некои луѓе и моменти од минатото, но времето ќе ви покаже дека е време да одите напред.

Прочитајте го неделниот хороскоп за вашиот знак.