Најзгодните мажи се родени во овој хороскопски знак

Тие се интелигентни, забавни и многу згодни.

Станува збор за Стрелците. Тие се секогаш оние кои ќе ги забележите околу вас, бидејќи одлично изгледаат, високи се и спортски градени. Исто така, поради нивниот авантуристички дух и оптимизам, тие имаат неверојатна позитивна енергија, но и смисла за хумор. Тоа ги прави овие мажи уште попривлечни.

Стрелците се често и добро образувани, бидејќи обрнуваат огромно внимание на своите вештини и сакаат да бидат целосни личности.

Најубавите мажи се родени во овој знак: Бред Пит, Марк Рафало, Ијан Сомерхалдер и Џејми Фокс.