Дваесет и петгодишна девојка пријавила дека на улицата „Партизански одреди“, непознато лице со спуштени панталони се самозадоволувало пред присутните граѓани.

Според пријавата, во еден момент лицето седнало на клупа на автобуска постојка и ги вознемирило присутните.

Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот.