Македонските фудбалски надежи го покрија „северна“ остана само Македонија

Младата фудбалска репрезентација на Македонија до 18. години, на турнирот што се одржува во Чешка направи потег кој предизвика симпатии на социјалните мрежи.

Вчера пред натпреварот со Украина, на турнир во Чешка македонските фудбалски надежи, тоа „Северна“ или North го покриле, па на таблата пред соблекувалната остана само Македонија.