Македонците се уште се на годишен одмор, а летувалиштата се полни - во Грција завеа снег

Додека се уште се на годишен одмор во Грција и туристите се уште летуваат, паднал првиот снег уште во септември.

Многу туристи кои користат годишен одмор во летувалиштата во Грција, биле вчудоневидени и изненадени од призорот.

Не е необично во Грција да падне снег, но годинава дошол многу рано, во септември, кога летувалиштата се полни.

Период кој во Грција туристите се уште се присутни по летувалиштата, овој пат останаа "изневерени" од временските прилики.

Белиот "јорган" се задржал во планинските предели, а заладило и во другите делови на земјата.

cheap nike air max 90