Заедно со угостителските објекти на четири локации во Скопје во петок и сабота ќе се организираат малку поинакви и побогати забави. Проектот го финансира градот Скопје и има за цел да понуди побогат забавен живот за скопјани во текот на летото. Ова во интервју за ТВ Сител попладнево го изјави градоначалникот Коце Трајановски.

Погледнете го целото интервју: