Кладба си е кладба: Кузмановски, Манасков и Стоилов со нови фризури

Kрилниот играч Дејан Манасков и младиот бек, Филип Кузмановски, се потрстижаа на „кец“ поради, како што напиша Манасков на својот Инстаграм-профил, загубен облог.

„Нова фризура! Кладба си е кладба“, напиша Манасков на социјалните мрежи во прилог на фотографијата.

cheap nike air max 90