Катастрофално паркирање во Буњаковец: ЕУ никако, ова само во Африка

Уште еден во бесконечната низа на катастофални паркирања и непочитувања на правилата доаѓа од ТЦ Буњаковец каде деновиве возач на Опел Корса блокирал цел влез и патека во трговскиот центар кој служи и за лица во инвалидски колички како и за колички за деца.

- ЕУ никако, ова само во Африка и тоа кај дивјаците, коментираат корисниците на социјалните мрежи на групата Ѕид на сообраќајниот срам.