Гори кај „Дрво декор“, осум противпожарни возила на терен (ФОТО)

Во тек е интервенција на екипи на противпожарната служба на Град Скопје за гаснење на пожарот во барака спроти „Дрво декор“ во Скопје.Од противпожарната служба информираат дека во гаснењето на пожарот се вклучени осум возила.

Фото: Република

nike air max 1 sale