Голем пожар во Шуто Оризари, горат неколку бараки

Голем пожар попладнево зафати неколку бараки во населбата Шуто Оризари. Според информации на Скопје Инфо во пожар се зафатени неколку куќи а екипите на противпожарната служба се веќе излезени на терен.

Повеќе информации во текот на денот.