Фото: Вака скопјани одат на плажа во Охрид

На социјалните мрежи кружи хит фотографија на која опишува како Скопјаните одат на плажа во Охрид.

„На само едно метро од водата, со кола, и после охриѓани не ги сакале скопјанчишчана. Ам како мојш да ги сакаш?“, стои во описот на оваа фотографија.