Една улица од Тафталиџе денеска без вода

Од ЈП Водовод и накализација-Скопје известуваат дека денеска поради дефект во шахта на Хашка 13, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување со санација на дефектот.