Една скопска улица попладнево без вода, причина е дефект

Од скопски „Водовод“ известуваат дека поради дефект на огрлица од ф 300мм на бул. Македонско Косовска Бригада 10 бб, попладнево прекинато водаснабдување ќе имаат корисниците од истата улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:10 час до завршување на интервенцијата.