Доаѓа прекрасна недела за три хороскопски знаци

Што ги очекува хороскопските знаци оваа недела?

Три од нив ќе имаат прекрасна седмица.

Близнаци

Полната Месечина оваа недела е во вашиот знак, а тоа носи самодоверба за вас. Подгответе за нови почетоци, нови научени лекции и детали кои ќе ви отворат нови хоризонти. Внимателно избирајте ги луѓето околу вас и само уживајте во новото.

Стрелец

Ова е ваша сезона и ваш момент да блеснете. Но, сега е и период кога треба да поставите важни прашања. За некои Стрелци доаѓа можност да запознаат интересна личност, но пред да и дадете шанса, потрудете се добро да ја запознаете. 

Јарец

Оваа недела две планети (Венера и Меркур) преминуваат во вашиот знак, а тоа ве подготвува за вашата сезона. Имате желба да комуницирате и да се поврзете со другите. Односите со луѓето околу вас ви се на прво место, па затоа уживајте во нив.