Доаѓа прекрасна недела за 3 хороскопски знаци

Оваа недела носи наплив на авантуристички дух благодарение на сезоната на Стрелецот. Доаѓаат убави искуства, па затоа искористете го времето за добро.

Доаѓаат убави вести со лунарната еклипса на 30 ноември, чија енергија можеби ќе биде тешка, но ни помага да се ослободиме од лошите искуства и да се одглавиме од стресот.

Оваа недела ќе биде особено прекрасна за 3 хороскопски знаци.

Рак – се чувствувате романтично и благословени со убавина

Универзумот ви помага да го отворите своето срце. Ќе се чувствувате како да спиете во облаци и како постојано да сте вљубени, без оглед на тоа дали е тоа така. Оваа недела е потсетник на убавината околу вас. Не се плашете да откривате нови нешта.

Шкорпија – се прифаќате и сакате себеси

Со Венера низ вашата прва куќа на себеси, се чувствувате како да сте заљубени во себе. Ќе бидете атрактивни и шармантни на еден длабок начин и ќе практикувате љубов кон себеси. Како што романтичната Венера ќе создаде тригон со сонливиот Нептун во вашата петта куќа, романсата ќе биде насекаде околу вас.

Стрелец – уживате во здрави, среќни односи со другите

Многу промени доаѓаат за вас оваа недела. Тие ќе ви помогнат да се чувствувате посилно и да ве донесат до својата судбина. Луѓето кои се околу вас ви го мислат најдоброто, а вие уживате во продлабочување на таквите односи.