Денеска забавата е на Боемска

Денеска, 30 декември, голема предновогодишна забава на улицата „Боемска 1“ во Дебар Маало. 

За добро располжение ќе се погрижат Фиц од Студени нозе, од 15 до 17 часот, а потоа следат Дац и Александар Митевски, па Тамбураши и програмата ќе биде комплетирана со Драган Б. Костиќ. 

Од општина Центар ги покануваат сите да бидат дел од празничниот амбиент.