Делови од Илинден утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 18.03.2023 година (сабота) без електрична енергија ќе останат:

- во периодот од 08.00 до 16.00 часот, корисниците од дел од ул. 1 – Пуста Кула во нас. Илинден, Фирмите Де-Та Дејан, Сара Колант, Вили и Ведема. (општина Илинден)