Од ЕВН Македонија информираат дека утре без електрична енергија ќе останат:

- Од 08:00 до 12:30 часот корисниците од дел од ул. Ацо Шопов кај бр.13. (општина Карпош)

- Од 09  до 15:30 часот корисниците од дел од ул. Партение Зографски и дел од ул. Тодор Александров.(општина Центар)

- Од 08 до 10 часот корисниците од дел од с. Бардовци околу зградите на Машинац. (општина Карпош)

- Од 09 до 12 часот корисниците од дел од ул. Неврокопска и дел од ул.Чедомир Кантарџиев. (општина Кисела Вода)

- Од 09 до 15 часот корисниците од с.Волково под ул.22 и ул.24. (општина Ѓорче Петров)