Делови од Аеродром, Карпош, Бутел и Сарај денеска без струја

ЕВН известува дека поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа, денеска (петок), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

- Во период од 11,00 до 13,00ч. дел од ул. Хо Ши Мин од бр. 300 до 318 о. Бутел;

- Во период од 08,30 до 10,30ч. дел од ул. Хо Ши Мин од бр. 276 до 285 о. Бутел;

- Во период од 09,00 до 12,00ч. с. Крушопек о. Сарај;

- Во период од 10,30 до 14,30ч. ул. Фјодор Достоевски и ул. Ацо Шопов о. Карпош и

- Во период од 09,00 до 11,30ч. н. Драчево дел од улиците Радое Диниќ, Бранко Заревски, Робеспјерова, Ризо Ризов, Роман Ролан и ул. Иван Хаџиниколов од бр. 99 до бр. 141 о. Аеродром