Дел од Кисела Вода и Карпош утре без струја

Од ЕВН Македонија известуваат дека утре (среда) поради веке закажани технички зафати во системот, без електрична енергија ке останат:

- во време од 09.00 – 11.00 часот дел од корисниците на ул. Кресна (о. Кисела Вода) и

- од 13.0 – 15.00 часто дел од корисниците од ул. Иван Цанкар (о Карпош)