"Децата се наша заедничка одговорност" - велеше Тоше, неговите фанови со поддршка за Ембла

Поддршка за Ембла, девојчето со Даунов синдром, дојде и од фан-страницата на легендарниот и никогаш заборавен Тоше Проески. 

Со потсетување на една негова порака, неговите фанови искажаа несомнена поддршка: 

-За Ембла, за нејзините родители, за сите што се соочиле со овој вид дискриминација. Сите сме луѓе, но ретко кој е ЧОВЕК. "Децата се наша заедничка одговорност" - Тоше Проески. Ембла со тебе сме!  - стои во објавата.