Црн чад ги вознемири жителите на Драчево (фото)

Густ црн чад ги загуши утрово драчевчани.

Чадот избива од старата Циглана која не е во функција со години, а која се наоѓа во местото викано потсатница во Драчево.

 

air max 90 essential sale