Без вода улиците „Софиска“, „Бриселска“, „Копенхагенска“ и Стокхолмска“

ЈП “Водовод и канализација“ известува дека денес поради двоење во шахта на ул. Бриселска бр 23.без вода ќе бидат следните улиците: Софиска,Бриселска,Копенхагенска и Стокхолмска. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 до завршување на интервенцијата се вели во соопштението