Без вода улица Његошева 26

Водовод ве известува дека на ден 15.10.2018 г, поради уличен дефект ф-100мм на ул.Његошева 26, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица до завршување.

Телефон за информации: 023073010

cheap nike free run 5.0