Без вода една улица од Гази Баба

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека, поради санирање на уличен дефект од Ф-6/4 на ул.Перо Наков бб (до Бриколаж) во населба Гази Баба, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од ул.Перо Наков од 08:40 часот до завршување со активностите.